opc_loader
We hebben een eigen showroom

Eigen showroom

Onze meubels hebben een gratis verzending vanaf 750,- in NL

Gratis verzending in NL vanaf €750

Onze meubels zijn veelal uit voorraad leverbaar

Veel uit voorraad leverbaar

Bij MeubelDeals kunt u veilig online betalen

Veilig online betalen

Onze regels betreffende retourneren

MeubelDeals.nl hanteert een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit tijdsbestek kan een product zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Als consument heeft u recht op volledige terugbetaling van alle kosten die u heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat ook de bezorgkosten of andere bijkomende kosten (zoals bijv. rembourskosten) terug worden betaald. Het product zal worden opgehaald door onze vervoerder. De retourkosten zijn voor uw rekening (en gelijk aan de kosten gemaakt om het product naar u te verzenden). 

 

Let erop dat het te retourneren product ongebruikt is, onbeschadigd is en indien mogelijk in de originele verpakking zit. Bij slijtage of schade ontstaan doordat er meer met het product is gedaan dan nodig om het product te beoordelen, zijn wij gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag.

 

Voorwaarden retourneren

Er zijn wel voorwaarden waaraan je moet voldoen bij retournering van het door jou gekochte product;

- Retourneren mag binnen 14 dagen na levering
- Het product moet goed verpakt, indien mogelijk in originele verpakking, zijn wanneer je deze aanbiedt voor retour.
- Het product mag niet beschadigd zijn of sporen hebben van montage
 

Heb je het product toch gemonteerd en heeft het product schade van deze montage of gebruik? Dan bieden wij een deelvergoeding aan. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van de schade die het product heeft. Het bedrag dat voor schade/sporen wordt berekend kan oplopen tot 40% van het aankoopbedrag. 

Wanneer u gebruikt maakt van de zichttermijn kan er gekozen worden voor een ander soortgelijk product of voor teruggave van het aankoopbedrag & bijkomende kosten. Ons streven is om binnen 5 werkdagen de teruggave aan u overgemaakt te hebben. Wettelijk is bepaald dat binnen 14 dagen de teruggave heeft moeten plaatsvinden.

 

Meld bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen. Hiervoor download u het retourformulier en stuurt u deze naar info@meubeldeals.nl. Of stuur een e-mail naar info@meubeldeals.nl o.v.v. retour bestelling, uw naam, order-/bestelnummer en optioneel de reden van retour.