opc_loader
We hebben een eigen showroom

Eigen showroom

Onze meubels hebben een gratis verzending vanaf 750,- in NL

Gratis verzending in NL vanaf €750

Onze meubels zijn veelal uit voorraad leverbaar

Veel uit voorraad leverbaar

Bij MeubelDeals kunt u veilig online betalen

Veilig online betalen

Informatie over betalen

Bij Meubeldeals.nl is het mogelijk om op twee manieren te betalen: via iDeal en via Vooruitbetaling per bank. Hieronder kunt u lezen hoe beide manieren werken.

 

Betalen via iDEAL - Telebankieren

 

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van Rabobank, ABN AMRO of de Postbank (ING).

 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

 

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

Betalen via Paypal

Veilig en beschermd betalen! Handig en gemakkelijk!

U betaald met Paypal en Paypal gebruikt een sterke encryptie om de financiële gegevens te beschermen. Bovendien kan Paypal aankoopbescherming in aanmerking komende aankopen dekken als u ze niet ontvangt of als ze sterk afwijken van hetgeen omschreven. Koppel eenvoudig de bankrekening en creditcard en bepaal zelf of de aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of Paypal-saldo.

 

Betalen via overboeken per bank

 

Vooruitbetaling:

Uiteraard kunt u bij Meubeldeals ook per bank vooruitbetalen. U kiest dan bij betalingsmogelijkheden 'betalen per bank'. Bij betaling graag uw 'ordernummer' als referentie vermelden.

 

Aanbetaling bij rembours zending:

Bij een aanbetaling van 25% van het factuurbedrag biedt Meubeldeals.nl de mogelijkheid om onder rembours te leveren. U kunt een order doorgeven en kiezen voor de verzendoptie 'rembours'.  Bij betaling graag uw ordernummer als referentie vermelden. Nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen sturen wij u een ontvangstbevestiging van de betaling. Het restant factuurbedrag dient u bij aflevering contant aan de bezorgdienst te betalen. Voor deze wijze van verzending berekenen wij € 15,00 admininstratiekosten. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

T.n.v: MeubelDeals.nl

Te: Zevenaar, Nederland

Bankrekeningnr.: NL97 161 3335 59

Internationale overboeking: NL97 RABO 0161 3335 59, BIC: RABONL2U